Profesori

Joe Berwick

Director


S-a născut în Regatul Unit al Marii Britanii, însă, cu toate acestea, a petrecut o mare parte din anii săi de formare învățând în școli internaționale din Europa. S-a întors în țara sa natală pentru a-și finaliza licența la Universitatea Hull, înainte de a obține un master în Scriere Creativă la Universitatea din East Anglia. După ce și-a terminat cursurile calificate de formare ca profesor, la Birmingham, el a deținut mai multe posturi de leadership care se concentrau pe dezvoltarea și crearea unei culturi de excelență în limba engleză, cel mai recent rol de acest fel al său fiind cel de coordonator în cadrul unei școli din suburbia Londrei.

show more

S-a alăturat echipei RS în 2021 ca Șef catedră limba engleză, apoi în același an a fost promovat Director Adjunct al ciclulului gimnazial și liceal, iar în septembrie 2022 a fost investit în funcția de director. Crede cu tărie în a lucra astfel încât să permită elevilor să înflorească, creând sisteme și strategii care să se concentreze pe așteptări la nivel înalt și mândrie în tot ceea ce se întâmplă în școală. În septembrie 2023 a terminat și cursul NPQH (calificare profrsională pentru directori de școală), cu accent pe cultura din cadrul școlii.

show less

Anda Bădiță 

Director adjunct


Anda a avut plăcerea ca în ultimii șase ani să predea atât în școli publice, cât și în cele private. A primit acreditare de la Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi”, Deva și a urmat atât un program special de instruire CLIL (Content and Language Integrated Learning) la Universitatea din Southampton (University of Southampton), cât și o serie de cursuri prin instituțiile Casa Corpului Didactic Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj. În vara anului 2014 a obținut certificatul postuniversitar în educație (PGCE – Postgraduate Certificate in Education).

show more

A știut de la o vârstă fragedă că vrea să devină profesor. Unul dintre lucrurile pe care le iubește la predat este faptul că nu devine niciodată plictisitor! Hobby-ul ei preferat este cititul.
Pentru ea, nimic nu este mai încântător decât a te face comod împreună cu o carte și o cană de cafea. După citit, a doua activitate preferată este călătoritul. Îi place să viziteze locuri noi și să învețe tot ce se poate despre culturi diferite.

show less

Kristina Keresztes

Șef catedră limba engleză & bibliotecar


Sunt o profesoară entuziastă, aflată la început de drum. Am obținut recent o diplomă de masterat în studii irlandeze de la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, totodata, dețin o diplomă de licență în studiul limbii și a literaturii engleze și maghiare, din partea aceleiași facultăți, alături de un certificat de pregătire psiho-pedagogică emis de Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Ambiția compensează lipsa mea de experiență, întrucât a fi dascăl este chemarea mea. Educația mi-a permis să văd și să apreciez frumusețea intrinsecă a tuturor lucrurilor: a naturii, a artei, a filozofiei, a literaturii și, mai presus de toate, a oamenilor.

show more

Cred în dezvoltarea constantă a sinelui și că învățătura este un scop în sine. Imi doresc cu ardoare să devin cea mai bună versiune a mea și să îi ajut pe ceilalți să facă același lucru. Prețuiesc și practic creativitatea sub toate formele ei, fie că e vorba de meșteșuguri și artizanat sau de gândirea creativă, dar apreciez și munca sistematizată și consistentă.
Imi place să interacționez cu alți oameni și să lucrez alături de aceștia. Îmi face plăcere să împărtășesc experiențele mele, învățând la rândul meu de la alții. Prioritizez nevoile elevilor mei în drumul lor spre a deveni oameni buni, respectuoși și cu bun simț.

show less

Elena Șerban

Coordonator EYFS, Profesor la grupa grădiniță


Elena este un cadru didactic devotat acestei nobile meserii. Absolventă a Liceului Pedagogic din Brașov, cu specializări ulterioare în: psihologie, limba și literatura engleză, educație creștină ortodoxă și management educațional, are o experienta de 20 ani în învățământ, timp în care a predat și contribuit la acreditarea instituțiilor particulare la care a lucrat.

show more


Cele trei mari pasiuni ale ei, copiii, limba engleză și muzica se împletesc armonios în activitatea zilnică.
S-a alăturat cu entuziasm echipei Royal School și își dorește să dăruiască tot ce are mai bun pentru bucuria și dezvoltarea micuților învățăcei.

show less

Mery Blaga 

Profesor la Year 6, SL


Mery a absolvit Colegiul Naţional Pedagogic „Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca în 1994, obținând gradul didactic primar. Mai târziu, a devenit profesor de geografie, terminând cursurile Facultății de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, specializarea Geomorfologie. Și-a început cariera de profesor, predând geografie la Liceul Teoretic Nr. 5 și s-a perfecționat în Statele Unite ale Americii. Abordarea sa didactică a fost consolidată atât în mediul școlar tipic, special, o combinație între cele două cazuri menționate, cât și oferind asistență la domiciliu copiilor diagnosticați cu autism (sau alte deficiențe asemănătoare) și familiilor acestora.

show more

A trăit și lucrat în Statele Unite ale Americii pentru aproape 15 ani, iar în acest timp a obținut un certificat în cadrul unui curs care propune o abordare diferită, o terapie de un anumit fel pentru copii cu autism (Pivotal Response Treatment) de la Koegel Autism Center din cadrul Universității din California (University of California), iar în 2015 a dobândit diploma de master în Psihologie, specializarea Analiză Comportamentală Aplicată (Applied Behavior Analysis) din cadrul Kaplan University. Mery a decis să se întoarcă în România și dorește să fie implicată într-un alt tip de școală care promovează independența, cunoștințele practice, incluziunea tuturor persoanelor, legăturile reale și imitarea comportamentului model în cadrul comunității.

Din experiența și educația anterioare, Mery știe că fiecare copil este diferit, iar rolul profesorului este de a descoperi și de a dezvolta unicitatea fiecăruia. De asemenea, știe că un elev fericit este acela care pune întrebări, explorează, descoperă, creează, care devine cineva astăzi pentru ziua de mâine. În timpul său liber, Mery se delectează cu drumeții și arta fotografiei, explorând mediul rural (oriunde în lume); îi place să gătească, să citească cărți despre călătorii și să joace Sudoku.

show less

Denisa Maier 

Profesor de Stiințe Sociale

Coordonator KS 4 & 5


Denisa a absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie, cu diplomă de licență în Relații Internaționale și Studii Europene, și a început Modulul Pedagogic în primul an de studii universitare, fiind acum înscrisă la nivelul doi de Modul ca studentă la masterat.

Istoria a reprezentat întotdeauna o pasiune pentru Denisa si ea crede că este foarte important să avem cunoștințe despre trecut, despre cultură. Acest lucru ne permite să învățăm de unde venim, să vedem evoluția lucrurilor  și să fim recunoscători pentru prezent.

show more

În decursul anilor petrecuți la universitate până în prezent, Denisa s-a implicat în diferite proiecte ca voluntar sau coordonator. Îi place întotdeauna să fie parte a unei echipe care face ceva pentru alții, îi ajută să descopere noi subiecte, noi idei și le permite să se exprime. De aceea a decis să participe la programul de internship oferit de Royal School și mai târziu chiar să se alăture echipei ca profesor asistent pentru anul 2 si profesor de istorie.

show less

Marian Vultur

Profesor de dramă


Marian Vultur este un proaspăt absolvent al Universității de Arte din Târgu-Mureș, în prezent continuându-și studiile de Masterat la aceiași Universitate. În liceu și-a descoperit imensa pasiune pentru teatru, ceea ce l-a și făcut să aleagă să se specializeze în Artele Spectacolului – Actorie. Odată ajuns în sălile de curs ale universității a mai descoperit un lucru care ardea în el și aștepta să iasă la lumină: bucuria de a preda.

show more

Anii petrecuți la Târgu Mureș au fost foarte plini pentru Marian. A colaborat cu Teatrul Național Târgu Mureș, dar a făcut parte și dintr-o mulțime de proiecte independente, majoritatea lor fiind pe teme sociale sau realizate special pentru a ajuta comunitatea. Pe lângă munca legată de scenă a încercat mereu să fie în mijlocul oamenilor și să încerce să îi ajute, mai ales pe cei mai tineri decât el. De-a lungul ultimilor 4 ani a ținut numeroase workshop-uri sau ,,întâlniri”, cum îi place să le numească, cu și pentru elevii claselor 1-12. În cadrul acestora i-a ghidat pe participanți înspre conștientizarea unora dintre problemele secolului nostru, în special cele legate de comunicare. Ulterior, prin intermediul jocurilor, se descopereau posibile soluții personale pentru aceste probleme. Marian considera încă de pe atunci că soluțiile nu trebuie neaparat oferite și că este mai important ca el să joace rolul unui simplu ghid în procesul de educație sau de descoperire.
Pasiunile sale sunt drumețiile la munte, literatura și, desigur, teatrul. Dintre scriitori îi apreciază în mod deosebit pe William Shakespeare, Dostoievski, Bulgakov și Lucian Blaga, iar dintre actori pe Sir Anthony Hopkins.
Fiind un om plin de viață, răbdător, atent și cu o deosebită iubire pentru cultură și educație, Marian este foarte entuziasmat să facă parte din echipa Royal School. Postul de profesor de teatru în această școală îi oferă posibilitatea de a îndeplini ceva pe care el îl denumește ,,scopul vieții”: a-i ajuta pe ceilalți să crească și să se dezvolte.

show less

Adela Boroș

Șef catedră matematică și științe


Adela a lucrat timp de 15 ani pentru închegarea unor echipe, crearea de programe educaționale și conducerea/dezvoltarea unor afaceri din domeniul IT. Înainte de această parte din cariera sa profesională a fost profesor/tutor timp de 5 ani, iar la vârsta de 25 de ani era deja numită Șef la catedra matematică într-o școală privată, pregătind – și examinând – cursuri/examene extinse și de bază.

show more

Are foarte multă încredere în elevi și consideră că gândirea pozitivă este cel mai de preț atu pentru a ne construi un sine mai bun. Valorile sale sunt respectul, bunătatea și modestia.
Ea a locuit și a lucrat mereu într-un mediu multicultural.
Predarea, partea de mentorat și de dezvoltare a abilităților este ceea ce îi place să facă cel mai mult. Are diplomă de master în matematică și licență în informatică, și studiază în continuu.
Vorbește mai multe limbi străine și hobby-urile ei sunt drumețiile și antropologia.

show less

Adela Hulubei

Profesor Reception


Adela a revenit de curând din cei doi ani de concediu de maternitate. S-a alaturat echipei noastre în vara anului 2020 după ce s-a relocat din Londra și a adus cu ea 10 ani de experiență în sistemul de educație britanic. Adela deține atat un pașaport britanic precum și unul românesc, aratand astfel iubirea ei pentru Marea Britanie.
În 2012 Adela a primit QTS (statutul de profesor calificat) în Marea Britanie.
Pentru aproape 10 ani a predat în diferite școli din Londra, la diferite grupe de vârstă, de la grupa preșcolară până la clasa a 6 a. De asemenea a lucrat ca și Lector la un Colegiu, predând studenților SEN (cu nevoi educaționale speciale). De-a lungul carierei sale didactice, Adela și-a îmbunătățit abilitățile de management ocupând funcția de Coordonator de Artă și, de asemenea, ca șef de Grădiniță . Adela a obținut diploma de licență în Biologie și Geologie și un master în Știința Mediului ambele de la Universitatea Babeș Bolyai. În 2006 a devenit profesor calificat în România.

show more

Este pasionată de educație și de munca cu copiii. Adela este extrem de mândră și recunoscătoare pentru că face parte din această etapă importantă din viața lor și își dorește să aibă un impact cât se poate de pozitiv asupra lor. Adela crede în predarea studenților cu demnitate și în asigurarea unui mediu de învățare calm, creativ, distractiv, centrat pe studenți. Face tot ce ii stă în putință pentru ca studenții ei sa se simtă prețuiți, ascultându-i și având grijă de nevoile lor.

Adela iubește să fie în natură, îi plac drumețiile și excursiile în campervanul său numit Karisma. De asemenea, este interesată de sustenabilitate, grădinărit, literatură, artă, muzică live, spectacole de dans contemporan și festivaluri de film. Călătoriile în diverse locuri ale lumii și descoperirea de culturi noi au o mare importanță în viața ei. A avut ocazia să trăiască în diferite părți ale lumii, inclusiv Italia, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii.

show less

Ruxandra Gheorghe

Profesor asistent la Reception


Ruxandra are licența și o diploma de master în Psihologie, principalele ei interese fiind în domeniul psihologiei copilului și dezvoltării. Vrea să ajute copiii în dezvoltarea lor, pentru că, cu cât cineva primește mai devreme în viață un sprijin adecvat, cu atât are mai multe șanse să aibă un parcurs de dezvoltare mai armonios, presărat cu mai puține probleme.

Iulia Budușan

Kindergarten Teacher Assistant


Iulia is a graduate of the National Pedagogical College “Gheorghe Lazar ” Cluj-Napoca and the “Babes Bolyai” University Faculty of Business. She likes challenges and encouraging kids to push their boundaries and find their passions. Each individual has something unique to offer to society, and the skills and abilities need to be developed from a young age.

show more

She enjoys learning new things, exploring nature and doing crafts. Iulia is happiest when she is teaching and enjoys spending the majority of her time with children. Children’s curiosity and honest questions challenges her to explore and learn more everyday. Her favourite hobbies are drawing, travelling, reading, and taking long walks. She enjoys looking out for others and is constantly willing to help out. Her role in the Royal School is to prepare the little ones for the next years of learning and discovering. She wants to help them learn about the world in fun ways and by guiding and supporting them.

show less

Nicholas Bold

Profesor asistent la Kindergarten & KS1


Nicholas a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, în cadrul Universității Babeș-Bolyai, cu masterat în Antrenament și Performanță Sportivă.
Și-a descoperit pasiunea în lucrul cu copiii, activând ca profesor în învățământul pre-școlar în cadrul unei grădinițe din Cluj-Napoca, totodată fiind și antrenor de fotbal licențiat.

show more

Nicholas își dorește ca împreună cu copiii să descopere această frumoasă lume și să se bucure de ea prin nenumărate activități, jocuri, diverse experiențe menite să le formeze abilități, aptitudini, atitudini, deprinderi practice, care să îi dezvolte multilateral, pe plan fizic, psihic, social și emoțional.
În afara școlii, îi place să urmărească meciuri de fotbal, handbal și tenis și să petreacă timp cu cei dragi.

show less

Andrada Pricope

Profesor Asistent la Year 1


Andrada a absolvit Facultatea de Litere, la Universitatea din București, specializarea Limba si literatura română-Limba și literatura spaniolă. În cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, a obținut Certificatul Psiho-Pedagogic, iar, în prezent, este studentă în anul II la programul de Master- Consiliere Școlară și Asistență Psihopedagogică, la Facultatea de Psihologie, Universitatea Babeș- Bolyai.

show more

A lucrat până acum ca educatoare și a oferit sprijin în procesul de învățare al copiilor din ciclul primar, într-un centru educational.
Crede în individualiatea și caracterul unic si creativ al fiecărui copil și consideră că baza educației o constituie sentimentele de autocunoaștere și de încredere în sine, pe care caută să le dezvolte în fiecare elev.
Timpul liber și-l petrece alături de cei dragi, în drumeții sau descoperind noi locuri și culturi. Îi place natura și are o pasiune pentru antropologia culturală românească, pe care a descoperit-o în timpul facultății.

show less

Diana Mureșan

Profesor la Year 2


Diana a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, cu o diplomă de licenţă în Limbă și Literatură Engleză și Limbă și Literatură Chineză.
Încă din perioada liceului a știut că vrea să devină profesoară iar in timpul facultăţii această pasiune a fost cultivată prin obţinerea Certificatului Psiho-Pedagogic din cadrul Departamentului de Pregatire a Personalului Didactic.
În anul 2017 a petrecut un semestru de studii în China, experiență care a ajutat-o să crească ca și persoană dar și să îşi dezvolte un sens al înţelegerii si compasiunii faţă de culturi diferite.
Printre hobby-urile ei preferate se numară orice include natura: drumeţiile, grădinăritul, campingul. Ea consideră că natura reprezintă un adevarat izvor de relaxare dar și de învăţare.

Lotty Berwick

Profesor asistent la Year 2


Născută chiar în apropierea Londrei, Lotty este licențiată în Tehnologia muzicii creative de la Universitatea din Hull. Cu toate acestea, în timpul carierei sale a descoperit că are o afinitate pentru copiii mici și poate comunica cu ei și îi poate face să se simtă în siguranță și apreciați. A descoperit acest lucru la ultimul loc ei de muncă, o școală mare din Marea Britanie, unde era singura responsabilă pentru bunăstarea a 345 de elevi.

Ea are o înclinație pentru artele muzicale și teatru, deoarece a luat lecții de dans între 3 – 18 ani și are o pasiune pentru muzică – demonstrată prin instrumentele la care cântă (vioară, pian, chitară și voce). Este un călăreț foarte pasionat și experimentat și a continuat să practice acest hobby de la vârsta de 9 ani; în plus este extrem de pasionată de animale și de bunăstarea acestora.

Ioana Ciumaș-Bratan 

Profesor la Year 3 & Profesor de limba engleză


Ioana este absoventă a Facultății de Litere,  Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Limba și Literatura Engleză, Limba și Literatura Română. Începând cu anul 2006, a avut șansa de a preda o gamă variată de cursuri, dând dovadă de implicare și de atașament față de studenți.

Ea este o profesoară entuziastă care iubește să își ajute elevii să dobândească aptitudini și să își consolideze stima de sine. Ea crede cu tărie că acei elevi care cred în propriile forțe și în propriul talent (oricare ar fi acela)  sunt cei care au mai mari șanse să reușească în viață. Punând accent pe dezvoltarea armonioasă a copilului, Ioana își
încurajează permanent elevii și încearcă să creeze o atmosferă  de studiu plăcută.

show more

Când nu predă, Ioana iubește să citească, să vadă piese de teatru sau să se relaxeze împreună cu familia și prietenii.

Calitățile care o recomandă sunt bunăvoința, răbdarea, optimismul și empatia.

show less

Daiana Lupescu

Profesor la Year 3


Daiana a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, cu o diplomă în Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Dragostea ei pentru copii a început la o vârstă foarte fragedă lucrând ca și babysitter și, din acel moment, a știut că trebuie să urmeze o carieră în domeniul educațional. Ea consideră că dezvoltarea continuă și învățarea constantă sunt foarte importante.

show more


Prin urmare, în timp ce era înscrisă la programul de licență, a lucrat ca educatoare, iar în prezent își continuă, de asemenea, educația în paralel,  urmând studiile de master în cadrul specializării Managementul Educațional. Daiana este o persoană foarte dedicată și muncitoare, întrucât își dorește ca lucrurile să fie făcute și realizate cât mai aproape de perfecțiune. Nu îi este teamă să încerce lucruri noi, are o afinitate pentru detaliile care țin de comportamentul persoanelor din jur și încearcă mereu să-și urmeze valorile și să le aplice în acțiunile sale, astfel încât să poată fi o
inspirație pentru copii.

show less

Laura Prisăcariu

Profesor la Year 4


Incă de când era elevă, Laura și-a manifestat interesul atât în ​​domeniul artistic, cât și în cel tehnic. Ca adult, acest lucru s-a tradus în absolvirea atât a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Jurnalism, cât și a Facultății de Construcții Civile de la Universitatea Tehnică, secția Cadastru.

show more

După ce a absolvit, a ales să lucreze în SUA adunând experiențe unice cu un impact important asupra creșterii personale și creând amintiri care vor avea întotdeauna un loc special în viața ei.

Fiind curioasă și așteptând cu nerăbdare să dezvolte continuu noi abilități profesionale, păstrând mereu standarde ridicate, Laura și-a arătat interesul de a învăța, colabora și preda folosind diverse abordări și metode, încercând în principal să „facă diferența” în lume prin implicarea ei constantă. Laura consideră că copiii sunt unici și au propriile lor modalități fascinante de a descoperi lucruri noi, de a le explora, de a le adapta și multe altele.

Laura este pasionată de călătorii, arhitectură, fotografie, lectură, psihologie și planificare de evenimente. Ea crede că există întotdeauna o nouă șansă de a învăța, printr-o combinație echilibrată a acestor acțiuni : învățarea despre ceilalți, învățarea despre locuri și învățarea despre sine.

show less

Bianca Rus

Profesor asistent Year 4


Bianca a absolvit facultatea de Istorie și Studiile Umaniste la Universitatea Almeria din Spania, cu doua diplome de master specializate în Istoria Mediteranei și alta în Educație axată pe istorie, geografie și istoria artei. Are multă experiență în a lucra cu oameni din diferite părți ale lumii și din diferite medii, ceea ce a determinat-o să creadă că munca în echipă este fundamentală în orice mediu. Ce a condus-o la câștigarea unor calități precum ar fi răbdarea, bunătatea, perseverența, rezistența și un mare simț al umorului.
După mai bine de douăzeci de ani trăiți și lucrați în Spania, Bianca și-a urmat inima la Cluj și la educație.

show more

Are o mare pasiune pentru cărți și literatură, considerând că lectura este esențială pentru dezvoltarea creativității și creșterea personală. Această evoluție este necesară pentru crearea ființelor sociale conștiente cu mediul lor, social și natural, care se realizează prin învățarea continuă. Crezând că putem realiza acest lucru numai prin educație.

show less

Raluca Gal-Puiac

Profesor la Year 5


Raluca este absolventă a Facultății de Litere Babes-Bolyai, specializată în Limba și Literatura Engleza – Limba și Literatura Italiană. De asemenea, ea deține și un certificat de pregătire psihopedagogică emis de Departamentul Pentru Pregătirea Personalului Didactic. După absolvire a luat o pauză de un an pentru a își ocupa timpul călătorind. Și-a petrecut acest timp cunoscând oameni noi și creându-și legături pentru a înțelege mai bine natura umană. După această perioadă ea a urmat o carieră de liber profesionist, folosindu-se de cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul facultății. Fiind o persoană introspectivă, și folosindu-se de propriile idei, gânduri și trăiri, i-a făcut plăcere să redacteze, editeze și să traducă diferite texte, articole și documente.

show more


Având în vedere dragostea și pasiunea ei pentru copii, și-a petrecut timpul liber ca bonă, descoperind că nu va mai trebui să muncească nici o zi din viața ei, dacă alege să urmeze o carieră în învățământ. După ce a participat la un program de internship în cadrul Royal School în anul 2018, Raluca a decis că a preda copiilor într-un mediu atât de profesionist ar fi oportunitatea vieții ei. Ea a devenit apoi parte din comunitatea Royal School între 2018-2019, predând elevilor din Y1 și Y4, dar viața a dus-o în străinătate și a trăit în Spania în următorii doi ani. Acolo, Raluca a lucrat ca profesor privat de limba engleză, având ocazia să experimenteze și să învețe o nouă cultură, și totodată să își îmbunătățească limba spaniolă. Este fericită să se întoarcă în țara ei și să se realăture uimitoarei echipe a Royal School!

show less

Mical Andras

Profesor Asistent la Year 5


Mical a absolvit Universitatea din Roehampton in anul 2020, de unde a obținut o diplomă de licență în Studii Educaționale, care a ajutat-o să aprofundeze înțelegerea dezvoltării copilului si i-a permis să câștige experiență practică în predare. Aceste experiențe si perspective noi acumulate pe parcursul studiilor, au convins-o că startul carierei ei trebuie să fie in domeniul învățământului.

show more


Datorită dorinței de a face o diferență în viața copiilor si a tinerilor alături de care lucrează, atât pe parcursul studiilor cât si după finalizarea acestora, si-a asumat roluri de lucrător pentru tineret, mentor, asistent didactic și educator/învățător.

În timpul liber îi place să cânte și să scrie cântece în timp ce se lasă inspirată de frumusețea naturii.

Scopul ei pe termen scurt este să învețe să cânte la chitară la un nivel intermediar.

show less

Raluca Pascovici

Profesor Asistent la Year 6


Raluca este o fostă studentă a Universității Babes-Bolyai și a devenit de puțin timp profesor de limba engleză certificat de CELTA.
Are o pasiune deosebită pentru munca alături de tineri, în a căror viață îți dorește să își aducă o contribuție.
Stilul ei de predare este unul interactiv și se străduiește să creeze un mediu de învățare distractiv și atractiv.
În timpul liber îi place să citească romane de ficțiune, să călătorească, să încerce rețete noi și să își petreacă timpul cu prietenii apropiați și familia.

Renata Burcă 

Profesor de Muzică


Renata Burca este pianistă, profesoară de pian, profesoară de muzică și acompaniator. Crescând într-o familie de muzicieni, muzica a constituit o mare parte din viața ei, încă de la o vârstă fragedă: a început să studieze pianul la 4 ani. A terminat Liceul de Muzică Sigismund Toduță din Cluj-Napoca, după care și-a continuat studiile la Academia de Muzică Gheorghe Dima din același oraș, obținând diploma de licență și cea de master. Colaborează cu Opera Română și Teatrul Național de Stat din Cluj-Napoca, iar când nu e prea ocupată cu predatul și cu spectacolele, se axează pe muzica “ușoară”, având o formație de cover-uri. Predatul la Royal School este o provocare nouă, deoarece învățatul se combină armonios cu plăcerea de a face muzică, iar obiectivul principal ar fi acela de a pune bazele unei cunoștințe muzicale solide, cu mare accent pe plăcerea de a asculta, a cânta și de ce nu, a și compune.

Cohen Daniel

Profesor de Muzică


Daniel este dedicat să-i ajute pe studenți să-și dezvolte propriul gust muzical individual, lărgându-și orizonturile în același timp. Are o experiență de cinci ani în predarea cursului de muzică IGCSE în România și a susținut prelegeri despre muzica sa la universități din Ucraina, Kazahstan și Londra. Coloana sonoră de 90 de minute a lui Daniel pentru primul film mut al lui Alfred Hitchcock, The Pleasure Garden, comandată ca parte a proiectului „Rescue the Hitchcock 9” al Institutului Britanic de Film, a fost interpretată live la festivaluri de film din întreaga lume – inclusiv la Castelul Bánffy, ca parte a Transilvania International Film Festival. Când nu predă, el continuă să lucreze la diverse proiecte muzicale cu muzicieni locali și încurajează cu tărie studenții să profite de viața muzicală vibrantă din oraș.

Dumitru Ana-Maria 

Profesor IT pentru KS2


Ana-Maria este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai și își dorește să studieze Data Science în cadrul programului de master.
A fost pasionată de lumea matematicii încă de mică, și a fost mereu curioasă de cum funcționează calculatorul și, mai târziu, programarea. Datorită faptului că părinții ei sunt profesori (Matematică și Informatică, respectiv), a fost foarte interesată de arta predării și a decis că aceasta ar fi slujba visurilor ei.
Ana-Maria adoră să învețe limbi noi, vorbește fluent engleza și franceza, și acum învață spaniola. A descoperit brodatul în timpul pandemiei și acum personalizează tricouri și semne de carte în timpul liber, atunci când nu citește o carte sau ia lecții de bachata și salsa.

Naomi Hrapșa

‘KS3 Teacher Assistant and Counsellor


Interesele ei principale sunt în educație și în optimizarea fiecărui traseu de dezvoltare pe care îl urmează un copil. A terminat facultatea de psihologie, specializându-se în timpul masterului de consiliere școlară și psihologie educațională pe dezvoltarea cognitivă, socio-emoțională a copiilor, fapt ce a ajutat-o să înțeleagă mai bine modul în care fiecare se dezvoltă și interacționează cu cei din jur. 

A lucrat cu copiii cu dezvoltare tipică și neuroatipică în cadrul diferitelor voluntariate, parteneriate cu școli și ONG-uri în calitate de consilier școlar sau terapeut. Acest lucru i-a crescut empatia și a     ajutat-o să dezvolte abilități de intervenție eficiente, atât pentru optimizarea unui comportament cât și în cazul unei intervenții.

Este cu adevărat pasionată de metodele de predare ce implică ca unealtă principală jocul și joaca, utilizarea poveștilor și mai ales crearea unei povești cu sens despre noi și lume. 

Intodeauna va interacționa cu blândețe și va accepta necondiționat persoanele din jurul ei.

Robert Molnar

Profesor de educație fizică și Științe sociale


Robert a terminat Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul de Istorie al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Are și un masterat în istorie iar în ultimul an al acestuia a studiat în Budapesta la Universitatea Eötvös Loránd (ELTE), Facultatea de Științe Umane ca student Erasmus.
În afara pasiunilor sale pentru istorie, geografie, explorarea naturii, film, fotografie, sau lucrările lui J.R.R. Tolkien, Robert a petrecut mulți ani practicând diferite sporturi iar în 2018 a terminat cursul de Antrenor Personal de Fitness la International Masterclass Association.
Cea mai mare dorință a sa ca profesor este să-și poată împărtăși dragostea pentru istorie și sport și să inspire elevii să-și găsească noi pasiuni. El crede că putem realiza orice dacă avem o inimă bună, o minte inspirată și un corp puternic și sănătos.

Daniela Marin-Corciu

Profesor de limba franceză


După ce a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai, cu o specializare în Limbi Moderne Aplicate, atât în limba franceză, cât și în limba engleză, Daniela și-a petrecut ultimii 4 ani lucrând în diverse companii multinaționale din Timișoara și Cluj-Napoca.

show more

Cu toate acestea, nu a putut scăpa niciodată de sentimentul că ar putea să își folosească cunoștințele și aptitudinile pentru a face mai mult – mai bine. Predatul a reprezentat mereu o mare parte din pasiunile ei și crede că acesta este felul ei de a contribui la a-i ajuta pe cei din jur, motiv pentru care în prezent urmează un modul post-universitar de Psihopedagogie.

Este extrem de pasionată de limbi străine și crede că acestea sunt cel mai bun mijloc nu numai pentru a descoperi noi culturi și perspective asupra vieții, ci și pentru a te descoperi ca persoană.

show less

Tudor Feher

Profesor de fizică și matematică


Tudor este un student al Facultății de Fizică, studiind pentru licență Fizică Tehnologică; deține și o diplomă în psiho-pedagogie de la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, ambele calificări obținute prin Universitatea Babeș-Bolyai. El intenționează să își continue studiile cu un Masterat în inginerie. Tudor este motivat să arate elevilor frumusețea fizicii și a fenomenelor care descriu funcționarea universului, folosind lecții interactive, experimente și demonstrații. Dorește să dea mai departe dragostea pentru fizică, la fel ca faimosul profesor Walter Lewin.
Pe lângă predat, Tudor mai are și alte pasiuni precum baschetul, cititul, ciclismul și drumețiile.

Adela Domokos

Profesor de matematică


Adela a fost întotdeauna interesată de matematică. Ea este absolventă a facultății Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și și-a urmărit pasiunea pentru știință prin obținerea doctoratului în geometrie, având tema de doctorat Teorie Morse circulară.
În timpul studiilor doctorale, a predat seminarii de algebră lineară, introducere în criptografie, geometrie și astronomie. În plus, a coordonat echipa MatLan a Colegiului Național Emil Racoviță între 2014 si 2017.
Pe parcursul licenței si masteratului, a urmat cursul de formare profesionala pedagogică (5 ani), în urma căruia a obținut nivelul 1 și 2 în cadrul DPPD.
Matematica si știința au fost întotdeauna zonele ei de confort, dar transmiterea cunoștințelor către copii este cea mai mulțumitoare parte a carierei sale. Pe lângă partea științifică, activitățile ei favorite în timpul liber sunt cititul și muzica. În plus, în timpul vacanțelor adoră să facă sport, să călătorească și să petreacă timp în natură.

Katinka Demeter

Profesor de Științe și Chimie


Am absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Cluj-Napoca cu diploma de Chimist și profesor.
în timp ce îmi completez studiile, fiind înscrisă la Masterat, am decis asupra începerii carierei de profesor de chimie, care îmi surâde foarte mult într-un mediu atât de creativ și diferit ca și Royal School!
Sunt totodată cercetaș, în funcție de lider de patrulă, împlicandu-mă mult în munca cu copiii și învațarea acestora.Ca și cercetaș, dar și în timpul liber, îmi plac plimbarile și drumețiile în natură. Practicarea sporturilor este o altă activitate care îmi aduce mare bucurie.

Iulia Ciogescu 

Profesor de Limbă Spaniolă


Iulia este absolventă a Facultății de Litere a Universității Babeș-Bolyai și este specializată în Spaniolă și Engleză. În prezent este înscrisă în programul masteral Comunicare Multilingvă și Multiculturală în limbile Romanice. Cele mai mari interese ale sale sunt limbile străine, literatura și predatul. În timpul liber este editor la revista Universității Babeș-Bolyai, Echinox, unde publică și recenzii de carte și traduceri din limba spaniolă. Cea mai mare dorință a ei este să devină un model de urmat pentru elevii ei și să îi ajute să își dezvolte pasiunea pentru studiu.

Anastasia Revnic 

Profesor de Limbă Germană


Anastasia a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializarea in limba germană si rusă, la Universitatea din București. A studiat apoi psihologia școlara și consilierea educațională, urmând un master la Universitatea Titu Maiorescu din București.
Înainte de a se alătura echipei Royal School, a predat timp de 4 ani la Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu” din București.
Conștientă de faptul că un profesor care nu învață permanent, nu poate învăța și educa bine pe alții, a participat an de an la cursuri de pregătire în Germania, la Academia de Limbi din Heidelberg și la Academia de Limbi din Aachen și a beneficiat, de asemenea, de o bursă în cadrul programului Erasmus + la Academia ActiLIngua din Viena. Aici a fost fascinată de metodele non-formale de predare a limbii germane în școală.
În timpul ei liber, Anastasia este foarte pasionată de designul interior și floral.

Andrei Florea

Profesor de limba engleză


Andrei a absolvit Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai, specializările sale în cadrul facultății fiind Limba și Literatura Engleză- Limba și Literatura Rusă. În plus, a obținut și Certificatul Psihopedagogic de la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.
Andrei crede că împlinirea în viață provine din a-i ajuta pe alții, astfel, cariera de profesor i s-a părut cea mai potrivită pentru scopul lui. Entuziasmat de profesia sa, el speră să își motiveze elevii să își atingă obiectivele.

Ignat Oana

Profesor de limba engleză


Oana s-a născut în România unde a studiat Limbi Moderne Aplicate, specializarea germană-engleză la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. După ce a călătorit și a locuit în străinătate o perioadã, a decis sã se mute în Anglia, unde a obținut diploma pentru specializarea limba spaniolã la Universitatea Hallam din Sheffield. În 2013 a absolvit și cursul de calificare pedagogicã la Universitatea Goldsmith din Londra. În ultimii 10 ani a predat limba englezã împreună cu alte limbi străine în 3 școli din Marea Britanie, fiecare dintre ele evaluate ca fiind ‘remarcabile’.

show more


Anul acesta a obținut titlul de ‘Lead Practitioner’ și diploma de NPQLTD de la Departamenul de Educatie din Anglia. Întotdeauna a fost dornicã sã dezvolte si sã promoveze ‘Oracy’ folosind puterea unei limbi pentru a dezvolta capitalul cultural și pentru a-și tine elevii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și în lume.

O mare pasiune de-a ei este programul de ‘Învățare si Predare’, în special promovarea programelor de dezvoltare personalã și profesionalã a colegilor, cu ajutorul cãrora elevii au oportunitatea de a învăța într-un mediu echitabil, egal si adaptat nevoilor lor la toate nivelurile.

Când nu predă, îi place sã citească ficțiune, sã meargă la comic-cons, sã facă drumeții si sã joace baschet.

show less

Orban-Bakk Kincso

Profesor de biologie


A terminat studiile de licență la Facultatea de Biologie și Geologie, Departamentul de Biologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A obținut diploma de master în Biologie Medicală și diploma de Psiho-Pedagogie de la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD), ambele la Universitatea Babeș-Bolyai.

show more


În prezent este studentă doctorand la Școala Doctorală de Biologie Integrativă din Cluj-Napoca. Înainte de a intra în echipa Royal School, a predat timp de 5 ani ca asistent universitar la Facultatea de Biologie și la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Știe că misiunea ei în viață este de a preda. De la 14 ani știa că vrea să devină profesor de biologie. Pentru ea, a fi profesoară înseamnă să fie respectată și să respecte, să fie un model pentru elevii ei. Vrea să-i ajute să crească, să se regăsească, să-și descopere chemarea, să-i inspire și să-i susțină să-și atingă visele. Se consideră o persoană sensibilă, amabilă și dedicată. Are o atitudine pozitivă și dacă începe ceva găsește întotdeauna o modalitate de a termina și nu renunță niciodată.
Pe lângă predare, câteva dintre pasiunile ei sunt meșteșugurile, olăritul, cititul și baletul.

show less

Boștenaru Ioana

Profesor limba română


Ioana este o profesoară creativă și plină de energie, pe care o pasionează educația și starea de bine a elevilor săi.

În ceea ce privește studiile sale, Ioana a absolvit Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, secția română-engleză în 2015, urmând apoi programul de master Studii Culturale Britanice. În 2021, a devenit și Doctor în Filologie cu o teză în literatură română contemporană. Pe parcursul studiilor de licență și de master, aceasta a urmat și modulele pedagogice, lucru care i-a permis să învețe despre psihologia copilului și despre diverse metode de predare. Astfel, certificatele sale de absolvire a modulelor pedagogice atestă cunoștințele sale cu privire la stadiile dezvoltării copiilor, la diferite tipuri de curriculum sau la tehnici de predare.

show more


După finalizarea studiilor, Ioana a devenit profesoară, împlinindu-și, astfel, un vis din copilărie. Pentru mai bine de 6 ani, aceasta a avut experiențe didactice în România și în străinătate. Și-a început cariera didactică la Colegiul Național Emil Racoviță din Cluj-Napoca, unde a predat limba engleză. De asemenea, aceasta a predat timp de un an și limba română ca limbă străină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Începând cu toamna anului 2021, Ioana s-a mutat în Danemarca, unde a lucrat timp de un an și jumătate într-o școală internațională cu profil de bacalaureat internațional. Această experiență i-a permis să afle lucruri utile despre un alt tip de sistem școlar, care se axează pe importanța curiozității, a jocului și a creativității în procesul de învățare.

Ioana este bucuroasă să se întoarcă acasă și să se alăture școlii noastre. Aceasta așteaptă cu nerăbdare să continue să-i inspire pe elevii săi să își atingă potențialul și să descopere împreună frumusețea limbii și a literaturii române.

show less

Tamas Bus Zoltan

Profesor de matamatică


Tamás este absolvent al Facultății de Chimie și Inginerie Chimică din cadrul Universității Babeș–Bolyai, Cluj-Napoca. După ce a petrecut o perioadă de timp lucrând în domeniul publicisticii științifice, el a descoperit o pasiune pentru predat și a decis să aplice cunoștințele dobândite în STEM într-o carieră didactică. În acest sens, el este foarte încântat să își împărtășească cunoștințele și să învețe în mod continuu de la elevii pe care îi îndrumă.
În timpul liber, el este foarte pasionat de muzică, cântă la chitară și are un interes deosebit pentru știință și tehnologie.

Ungureanu Andra

Consilier orientare școlară


Andra este absolventă de psihologie și este pasionată de lucrul cu copiii și tinerii. A finalizat studiile de licență și masterat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Cariera ei a început în domeniul de Resurse Umane și Recrutare, dobândind o experiență și cunoștințe vaste în ceea ce privește lumea muncii și gestionarea carierei, iar în ultimii ani a continuat în aria de Consiliere de Carieră, Management de Proiect și Formare, alături de 2 organizații non-guvernamentale care i-au redefinit modul de a privi potențialul tinerilor – Asociația EvoCariera și Organizația Națională Cercetașii României.

show more

Andra este pasionată de descoperirea fiecărui tânăr cu care lucrează și crede cu tărie că acordarea de încredere și susținere tinerilor este ingredientul cheie pentru relații sănătoase și cu sens cu aceștia. Pe lângă rolul ei de Consilier în Carieră, Andra este trainer și consilier psihologic în cabinetul său privat.

În timpul liber, se bucură de activitățile de voluntariat la Organizația Națională Cecretașii României și își petrece weekend-urile în natură, urcând pe munte sau plimbându-se prin pădurile frumoase ce înconjoară Clujul. Iubește cafeaua, romanele de Jody Picoult și își folosește timpul liber pentru a investi în ea și citi cărți pe domeniile de Psihologie și Comportament uman.

show less

Mădălina Dan 

Profesor de psihologie; Consilier școlar


Mădălina s-a născut în Sighișoara, România și a studiat psihologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Mădălina are un masterat de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie. A descoperit că iubește să lucreze cu copiii atunci când a predat ore de engleză la Neuron English Cluj-Napoca, dar și când a realizat activități de terapie ocupațională cu copiii și adolescenții în cadrul Fundației Inocenți.

show more

Mădălina e pasionată de pedagogie și predare, considerând că profesorii buni îi pot inspira pe copii să devină cea mai bună versiune a lor prin faptul că le oferă un exemplu pozitiv. Pe lângă acestea, Mădălina iubește să scrie proză si poezie, să facă teatru de improvizație, să danseze și să mediteze. Adoră să facă sport, iar în timpul liber încearcă să se mențină în formă încercând noi poziții de yoga. Citatul preferat al Mădălinei este: “Lucrurile nu îi deranjează pe oameni. Oamenii devin deranjați de felul în care le privesc (Marcus Aurellius)”. Acest citat îi place deoarece ea consideră că mindset-ul face diferența dintre oamenii de success și cei care nu reușesc să își atingă obiectivele propuse.

show less

Oneț Mihaela

Profesor limbi străine și științe umaniste


Născută în România, Mihaela a trăit și experiența mediului educațional european. Mai întâi, în calitate de studentă a Universității Babeș-Bolyai, a urmat un curs de 3 luni de cultură și literatură franceză la Université Libre din Bruxelles în 1990. Apoi, a coordonat și un proiect Erasmus+ în perioada 2017-2019 și a colaborat cu echipa Institutului Francez în implementarea unor parteneriate de lungă durată în domeniul educației non-formale, precum și a educației în aer liber.

show more

În fine, fiind în prezent doctorandă în cotutelă în domeniile Antropologie și Științele Educației la Universitatea din Strasbourg și UBB, ea cercetează predarea-învățarea europeană a transdisciplinarității prin prisma științelor umaniste, a studiilor culturale și a patrimoniului național. În opinia ei, educația, care este profesia ei de credință, este singura cale de succes pentru a îndeplini visele legate de viitoarea profesie și de reușita în viață ale elevilor. Implicarea și responsabilitatea ei pentru educarea tinerilor ca profesor calificat de franceză, geografie și engleză nu pot fi descrise în cuvinte. În calitate de șefă de promoție la nivel de licență în specializarea ,,Geografie – O limbă străină” (Limba Franceză) din cadrul UBB în 1991, având o diplomă de licență în limba engleză și un masterat în Managementul Curricular, ea crede cu tărie că un profesor poate schimba vieți prin implementarea cu pasiune, empatie, afecțiune și creativitate a curriculumului, însoțită și de pregătirea mentală a tuturor elevilor săi pentru viața profesională și cea socială în zilele noastre. Este optimistă, tenace și muncitoare. Realizările ei de top ca profesor sunt următoarele: afecțiunea și recunoștința foștilor ei elevi, îmbunătățirea semnificativă a performanței academice a tuturor elevilor săi și, uneori, opțiunea lor pentru o carieră didactică. Ei îi place să citească, să protejeze patrimoniul natural și cultural, să călătorească și să facă sport.

show less

Lorin Cantor

Profesor Educație Fizică


Lorin a absolvit Universitatea UTAD din Portugalia. Are o vastă experiență în domeniul sportului lucrând în instituții publice și private atât în Portugalia, cât și în România. Sportul a reprezentat întotdeauna o pasiune pentru el, considerând educația fizică drept un pilon principal în societatea de astăzi care are un impact pozitiv asupra dezvoltării copiilor.
Este convins ca ar trebui să extindem cantitatea de activități sportive și fizice pe care le încearcă copiii când sunt mici. „Lasați-le să dezvolte elementele fundamentale ale mișcării mai întâi înainte de a se concentra pe a deveni următoarea super-star in sport!”. Lorin are multe hobby-uri, îi place să practice sporturi diferite, precum rugby-ul, tenisul și fotbalul.

Iulia Felfalusi

Profesor de arte plastice


Iulia este o artistă  născută și stabilită în Cluj, având la activ un portofoliu de lucrări format din picturi și  linogravuri intricate. Specializarea ei în arte monumentale este confirmată de un atestat de competență profesională în acest domeniu.
Iulia provine dintr-o familie de artiști, bunicul ei fiind pictor de decoruri la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj pentru o perioada de aproape treizeci de ani. Arta a fost întotdeauna o moștenire de familie deoarece și fiul ei a urmat aceasta cale absolvind facultatea de arte.

show more


Pasiunea ei pentru predare a început acum șase ani, când a început să organizeze evenimente de artă și meșteșuguri, începând cu programe mici de școală de vară, predând desen și pictură în privat și dezvoltându-se ulterior în evenimente comunitare mai mari, cu diverse proiecte de artă pentru copii.
Iulia crede că copiii învață să vorbească vorbind, să gândească gândind, să scrie scriind, să citească citind, să deseneze desenând, să picteze pictând și să creeze creând. Ei învață să comunice fiind capabili să se reprezinte și să se exprime ca ființe umane vii și pline de imaginație. Având în vedere acest fapt, toată lumea ar trebui să adopte funcțiile artei ca pe un limbaj, deoarece este un sistem de comunicare în care declarațiile vizuale clarifică ideile și stimulează apariția unor noi idei.
În calitate de profesor la Royal School, Iulia își dorește să împărtășească pasiunea sa pentru arte, să ajute fiecare elev să se conecteze mai profund cu lumea și să creeze lucruri încă necreate.
În timpul liber, este un parfumier artizan, își găsește plăcerea în gătit, călătorii și fotografie.

show less

Şerban Avrigeanu 

Profesor de arte plastice


Șerban a absolvit Masteratul în Design al Facultății de Design din cadrul Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. El consideră că educația este cel mai important aspect al oricărei societăți și ca o educație sănătoasă poate contribui la crearea unei lumi mai bune. Și-a descoperit pasiunea pentru lucrul cu copiii datorită artelor, și acum nu poate concepe unul dintre aceste domenii fără contribuția celuilalt. Șerban apreciază creativitatea, și din moment ce copiii debordează de ea, a fost foarte firesc pentru el să conecteze aceste două domenii. În timpul liber preferă să citească, îndeosebi despre istorie, sau să călătorească fiind fascinat să descopere aspecte noi ale culturilor de pretutindeni.

Roberta Fabian


Roberta a studiat informatică, la Universitatea Babeș-Bolyai. A lucrat ca programator și ca profesor. A lucrat un an în sistemul de învățământ românesc. Este cadru didactic asociat la universitate.
În timpul liber, Robertei îi place mult să înoate și să citească.

Adela Domokos


Adela a fost întotdeauna interesată de matematică. Ea este absolventă a facultății Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și și-a urmărit pasiunea pentru știință prin obținerea doctoratului în geometrie, având tema de doctorat Teorie Morse circulară.
În timpul studiilor doctorale, a predat seminarii de algebră lineară, introducere în criptografie, geometrie și astronomie. În plus, a coordonat echipa MatLan a Colegiului Național Emil Racoviță între 2014 si 2017.
Pe parcursul licenței si masteratului, a urmat cursul de formare profesionala pedagogică (5 ani), în urma căruia a obținut nivelul 1 și 2 în cadrul DPPD.
Matematica si știința au fost întotdeauna zonele ei de confort, dar transmiterea cunoștințelor către copii este cea mai mulțumitoare parte a carierei sale. Pe lângă partea științifică, activitățile ei favorite în timpul liber sunt cititul și muzica. În plus, în timpul vacanțelor adoră să facă sport, să călătorească și să petreacă timp în natură.

Mical Andras 


Mical a absolvit Universitatea din Roehampton in anul 2020, de unde a obținut o diplomă de licență în Studii Educaționale, care a ajutat-o să aprofundeze înțelegerea dezvoltării copilului si i-a permis să câștige experiență practică în predare. Aceste experiențe si perspective noi acumulate pe parcursul studiilor, au convins-o că startul carierei ei trebuie să fie in domeniul învățământului.

Datorită dorinței de a face o diferență în viața copiilor si a tinerilor alături de care lucrează, atât pe parcursul studiilor cât si după finalizarea acestora, si-a asumat roluri de lucrător pentru tineret, mentor, asistent didactic și educator/învățător.

În timpul liber îi place să cânte și să scrie cântece în timp ce se lasă inspirată de frumusețea naturii.

Scopul ei pe termen scurt este să învețe să cânte la chitară la un nivel intermediar.