Cadru Administrativ

Iulia Dunca

Director Financiar


Iulia este absolventă a facultății Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Contabilitate și Informatică de gestiune. A obținut certificare profesională ca și Auditor Financiar membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și certificare profesională ca și Expert Contabil membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR). Are experiență profesională relevantă în domeniile Contabilitate/Audit/Management/ Consultanță/ IT.

Este pasionată de călătorii și grădinărit.

Ioana Nădășan

Coordonator Departament Administrativ, Responsabil Admitere


Ioana a terminat în 1999 Institutul Postliceal “Phoenix”, obținând diploma de traducător autorizat pentru limbile engleză și franceză. După ani de zile în care a lucrat ca Asistent Manager la firme din diverse domenii, a decis să își schimbe cariera. Astfel, în februarie 2017, a decis să se alăture colectivului Royal School, pe postul de Responsabil Recepție – Asistent Manager. Ioana este pasionată de activitățile care presupun interacțiuni cu oamenii. Îi place în mod deosebit să se afle în preajma copiilor, bucurându-se în același timp de zâmbetele, inocența și voioșia lor. De aceea, consideră că mediul din cadrul Royal School îi oferă cadrul perfect pentru a-și desfășura activitatea. În timpul liber, Ioanei îi place să citească, să asculte muzică sau să își ajute semenii mai puțin norocoși în viață.

Melania Cuibus

Contabilă


Melania a absolvit Facultatea de Economie a Universității Bogdan-Voda cu o diplomă de licență în finanțe și bănci și un master în management în companii și instituții de credit. A activat mulți ani ca și contabil în industria textilă și farmaceutică și, în 2021, a decis să se alăture echipei Royal School pentru că îi plac copiii și mediul școlar. În timpul liber, Melaniei îi place să cânte, să asculte muzică, să danseze, să citească și să facă sport în aer liber. În setea ei de noi experiențe, s-a oferit voluntar și a lucrat la campanii de plantare a copacilor.

Alexandra Macavei

Asistentă Medicală


Alexandra a absolvit școala postliceală din Bistrița în 2019. Ea a decis să se concentreze pe această profesie din dorința de a ajuta oamenii. S-a alăturat echipei Royal School în acest domeniu pentru că era conștientă că dezvoltarea și creșterea sănătoasă a copiilor este un principiu de care trebuie să ținem cont, indiferent de contextul în care avem contact cu copiii. Se simte pregătită să-și asume misiunea de a sprijini bunăstarea fizică și morală a elevilor și colegilor săi. Ea se consideră o persoană prietenoasă, sociabilă și îi place să citească.

Florian Bucur

Administrator


Și-a început cariera ca geolog la o mină de cărbuni din regiunea Hunedoara. Încă din anii 90 s-a orientat spre comerț și activitate de management, cu o abordare deosebită pentru achiziții internaționale, managementul stocurilor și logistică. în perioada 2016-2018 a activat în funcția de administrator la Royal School, participând activ și direct la extinderea școlii (amenajarea etajului din clădirea principală). Florian este pasionat de călătorii, muzică și proiecte de bricolaj. El este un meseriaș bine pregătit gata oricând să ajute.

Şerban Avrigeanu

Recepție grădiniță


Șerban a absolvit Masteratul în Design al Facultății de Design din cadrul Universității de Arte și Design din Cluj-Napoca. El consideră că educația este cel mai important aspect al oricărei societăți și ca o educație sănătoasă poate contribui la crearea unei lumi mai bune. Și-a descoperit pasiunea pentru lucrul cu copiii datorită artelor, și acum nu poate concepe unul dintre aceste domenii fără contribuția celuilalt. Șerban apreciază creativitatea, și din moment ce copiii debordează de ea, a fost foarte firesc pentru el să conecteze aceste două domenii. În timpul liber preferă să citească, îndeosebi despre istorie, sau să călătorească fiind fascinat să descopere aspecte noi ale culturilor de pretutindeni.