Cadru Administrativ

Pop Claudia Felicia

Doctor


Pop Claudia-Felicia, absolventă a Facultății de Medicină UMF ”Iuliu- Hațieganu” Cluj-Napoca in 1997, este din 2003 asistent universitar la Disciplina Nursing și cadru didactic asociat la Disciplina Medicină de Familie (2014) în cadrul acestei prestigioase universități. Modul în care boala cronică afectează și influențează viața micilor pacienți a constituit subiectul de cercetare în cadrul tezei de doctorat ”Calitatea vieții la copilul cu astm bronșic” susținută în anul 2007. Medic primar medicină de familie, are articole publicate în reviste de specialitate, peste douăzeci de lucrări științifice (prim sau co-autor) comunicate și publicate în rezumat și membru în colectivul de redacție al cărții ”Puericultura și pediatrie” destinată viitorilor asistenți medicali și studenților la medicină. În perioada 2015-2016 a fost membru în colectivul de redacție al revistei Medic.ro Este implicată alături de colegi în proiecte care se adresează pregătirii studenților și rezidenților, tinerilor medici de familie, precum și la elaborarea de materiale medicale dedicate informării părinților și copiilor.
Doamna doctor Pop este colaboratoare part time al Royal School începând din ianuarie 2017, facând consultațiile obligatorii, avizând fișele medicale ale copiilor, îndrumând activitatea asistentei medicale.

Mihaela Bilocopetiuc

Asistentă Medicală


După absolvirea facultății în cadrul Universității Babeș-Bolyai în 2013, Mihaela a decis să se orienteze către o carieră care vine în ajutorul oamenilor și îngrijește sănătatea lor, înscriindu-se la Colegiul Victor Babeș pentru asistente medicale. Începând cu anul 2019 s-a alăturat echipei Royal School deoarece a simțit o atracție deosebită față de copii și dorința să-i ajute să crească sănătoși și fericiți în mediul școlar. Consideră că sănătatea din școală este deosebit de importantă deoarece școala, după familie, reprezintă al doilea cel mai influent mediu din viața copilului.

Rolul ei este major, fiind primul contact în triajul din fiecare dimineață, precum și asistarea  și oferirea primului ajutor către fiecare copil în caz de nevoie. Misiunea ei este ca zi de zi să se preocupe să asigure o bunăstare fizică a elevilor și o susținere morală, să îi învețe de mici să acorde atenție sănătății. Mihaela este o persoană foarte sociabilă și veselă, pasionată de schi și călătorii.

Ioana Nădășan

Coordonator Front Desk, Responsabil Admitere si Marketing


Ioana a terminat în 1999 Institutul Postliceal “Phoenix”, obținând diploma de traducător autorizat pentru limbile engleză și franceză.

După ani de zile în care a lucrat ca Asistent Manager la firme din diverse domenii, a decis să își schimbe cariera. Astfel, în februarie 2017, a decis să se alăture colectivului Royal School, pe postul de Responsabil Recepție – Asistent Manager.

Ioana este pasionată de activitățile care presupun interacțiuni cu oamenii. Îi place în mod deosebit să se afle în preajma copiilor, bucurându-se în același timp de zâmbetele, inocența și voioșia lor. De aceea, consideră că mediul din cadrul Royal School îi oferă cadrul perfect pentru a-și desfășura activitatea.

În timpul liber, Ioanei îi place să citească, să asculte muzică sau să își ajute semenii mai puțin norocoși în viață.

Charlotte Berwick

Front Desk Grădiniță


Născută chiar în apropierea Londrei, Lotty este licențiată în Tehnologia muzicii creative de la Universitatea din Hull. Cu toate acestea, în timpul carierei sale a descoperit că are o afinitate pentru copiii mici și poate comunica cu ei și îi poate face să se simtă în siguranță și apreciați. A descoperit acest lucru la ultimul loc ei de muncă, o școală mare din Marea Britanie, unde era singura responsabilă pentru bunăstarea a 345 de elevi.

Ea are o înclinație pentru artele muzicale și teatru, deoarece a luat lecții de dans între 3 – 18 ani și are o pasiune pentru muzică – demonstrată prin instrumentele la care cântă (vioară, pian, chitară și voce). Este un călăreț foarte pasionat și experimentat și a continuat să practice acest hobby de la vârsta de 9 ani; în plus este extrem de pasionată de animale și de bunăstarea acestora.

Melania Cuibus

Contabilă


Melania a absolvit Facultatea de Economie a Universității Bogdan-Voda cu o diplomă de licență în finanțe și bănci și  un master în management în companii și instituții de credit.

A activat mulți ani ca  și  contabil în industria textilă și farmaceutică și, în 2021, a decis să se alăture echipei Royal School pentru că îi plac copiii și mediul școlar.

În timpul liber, Melaniei îi place să cânte, să asculte muzică, să danseze, să citească și să facă sport în aer liber.

În setea ei de noi experiențe, s-a oferit voluntar și a lucrat la campanii de plantare a copacilor.