S4E Foundation

Fundația are următorii membri:

Erika HristeaPreședinte
Doamna Erika Hristea, un antreprenor de succes, deține compania Secpral Pro Instalatii și este director general al acesteia.  Începând cu 2014, dânsa este membru fondator al Fundației School For Europe Foundation și primul membru din România din programul Duke of Edinburgh International Award Foundation, contribuind la schimbarea educației în România și la îmbunătățirea șanselor de a alege a tinerei generații pe plan local și mondial.

Vasile Vita – Vice-Președinte
Domnul Vasile Vita este printre primii antreprenori din Cluj-Napoca. Dânsul deșine și a fost directorul companiei Vitacom Electronics în ultimii 24 de ani.

Carl Widell – Vice-Președinte

Domnul Carl Widell, originar din Suedia, a venit la Cluj-Napoca în 2005 pentru a deschide o companie de producție. Compania a ajuns la un număr de 700 de angajați și la o cifră de afaceri de 75 de milioane de euro în 2017, cand dânsul s-a retras din afacere. În prezent dânsul este Consulul Onorific al Suediei în Transilvania.

Ioan-Alexandru Drăgan – Secretar

Domnul Ioan-Alexandru Drăgan este un antreprenor din domeniul IT, implicat în clădirea  proiectelor Cluj IT Cluster și face parte din ecosistemul Cluj Innovation City.

Dan Dunca

Domnul Dan Dunca este un investitor de succes în branșa imobiliară, deținător și director al Duncan Real Estate.

Radu Vargancsek

Domnul Radu Vargancsek este un antreprenor din industria locală  HoReCa, deținând și conducând restaurantele de succes  Casa Boema & Toulouse.

Alexandra Gioarsă

Doamna Alexandra Gioarsă este fondator și partener coordonator al firmei de avocatură Gioarsă, Timonea, Campany & Partners Attorneys. Dânsa este avocat în Baroul Cluj din 2002.

Marie Druguet Masic (Franța)
Doamna Marie Druguet Masic este franțuzoaică, s-a mutat in Cluj-Napoca în 2004 pentru a ajuta la conducerea unei mari afaceri de familie, Distral. Dânsa este de asemenea un membru activ al comunității prin intermediul CIWC (Clubul Internațional al Femeilor din Cluj).

Cristian Bortoș 

Domnul Cristian Bortoș este un avocat specializat pe partea de drept comercial, membru al Baroului Cluj, fondator și director al Bortoș Law.

Lorand Soares Szasz

Lorand Soares Szasz este considerat unul dintre cei mai buni experți în creșterea accelerată a IMM-urilor. Dânsul deține și operează upriserz.ro,  “Netflix-ul antreprenorilor”, primul abonament lunar bazat pe platforma on-line din România, cu sute de ore de cursuri pentru antreprenori și viitori antreprenori..