S4E Foundation

Fundația are următorii membri:

Dan Dunca – Membru fondator și Președinte

Domnul Dan Dunca este un investitor de succes în branșa imobiliară, deținător și director al Duncan Real Estate.

Ioan-Alexandru Drăgan – Membru fondator și Vicepreședinte

Domnul Ioan-Alexandru Drăgan este un antreprenor din domeniul IT, implicat în clădirea  proiectelor Cluj IT Cluster și face parte din ecosistemul Cluj Innovation City.

Marie Druguet Masic – Membru fondator și Secretar

Doamna Marie Druguet este franțuzoaică, s-a mutat în Cluj-Napoca în 2004 pentru a ajuta la conducerea unei mari afaceri de familie, Distral. Dânsa este de asemenea un membru activ al comunității prin intermediul CIWC (Clubul Internațional al Femeilor din Cluj).

Radu Vargancsek – Membru fondator

Domnul Radu Vargancsek este un antreprenor din industria locală  HoReCa, deținând și conducând restaurantele de succes  Casa Boema & Toulouse.

Lorand Soares Szasz – Membru fondator

Lorand Soares Szasz este considerat unul dintre cei mai buni experți în creșterea accelerată a IMM-urilor. Dânsul deține și operează upriserz.ro,  „Netflix-ul antreprenorilor”, primul abonament lunar bazat pe platforma on-line din România, cu sute de ore de cursuri pentru antreprenori și viitori antreprenori.

Alexandra Gioarsă – Membru fondator

Doamna Alexandra Gioarsă este fondator și partener coordonator al firmei de avocatură Gioarsă, Timonea, Campany & Partners Attorneys. Dânsa este avocat în Baroul Cluj din 2002.

Carl Widell – Membru fondator

Domnul Carl Widell, originar din Suedia, a venit la Cluj-Napoca în 2005 pentru a deschide o companie de producție. Compania a ajuns la un număr de 700 de angajați și la o cifră de afaceri de 75 de milioane de euro în 2017, cand dânsul s-a retras din afacere. În prezent dânsul este Consulul Onorific al Suediei în Transilvania.

Cristian Bortoș – Membru fondator

Domnul Cristian Bortoș este un avocat specializat pe partea de drept comercial, membru al Baroului Cluj, fondator și director al Bortoș Law.