Școală privată – Tur Virtual

Școală privată Royal School – Tur Virtual

Bine ați venit la Royal School!

Vă invităm să ne treceți pragul, virtual, pentru a descoperi ce ne diferențiază de alte scoli private din Cluj.

Royal School funcționează ca o școală privată în clădirea Cluj Business Campus, o clădire construită după standarde ecologice, o clădire certificată „verde“.

De când treci pragul școlii, te întâmpină un mediu ca din povești: de la zâmbetul cald al celor care îți ies în cale (copii sau adulți, nu contează), până la fiecare sală de clasă și laboratoare dotate la standarde europene, întreaga incintă a școlii este extrem de creativă, prietenoasă, creând bazele unui mediu educațional relaxant, sănătos și fericit. Școala deține săli de clasă moderne, pentru copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani. Toate sălile noastre de clasă sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie, inclusiv table inteligente, calculatoare și tablete pentru copii – acolo unde procesul de învățare îl cere. Scopul nostru este de a crește copii cu abilități tehnice reale și de a introduce o abordare inovatoare în domeniul învățării asistate de calculator. Școala mai dispune de un laborator modern de științe,  IT, bibliotecă, sală de arte,  un teren de sport exterior modern care poate fi folosit de primăvara până toamna, cabinet medical, vestiare și locuri de joacă. Din anul școlar 2020 – 2021, odată cu extinderea școlii în clădirea alăturată, elevii noștri de
liceu vor beneficia de o suprafață nouă de 600 mp, înglobând o sală multifuncțională spațioasă
unde vor putea avea diverse activități, de la sală de sport pe timpul sezonului rece, la loc de servit prânzul, sau sală de festivități potrivită numărului în creștere de elevi și implicit și de părinți, patru săli de clasă și un laborator de food design și creativitate. Elevii cei mai mici, începând cu vârsta de 3 ani si pâna la 7 ani vor avea un spațiu de 500 mp. special destinat învățării, împreună cu un loc de joacă aferent exterior de 350 mp.

Citește mai multe despre Royal School: De ce Royal School