De ce RS?

Royal School se mândrește cu statutul său de singura școală din Cluj-Napoca care predă doar Curriculum Cambridge în limba engleză pentru elevii cu vârste între 5-18 ani și curriculum EYFS în stil britanic pentru elevii noștri de 3-4 ani. Limba oficială de comunicare în școala noastră este limba engleză.

Scopul nostru este de a le oferi o gamă variată de oportunități de învățare elevilor noștri, de a dezvolta o comunitate remarcabilă de elevi, profesori și părinți și de a promova atribuțiile și responsabilitatea pe care noi toți le avem în ceea ce privește sustenabilitatea globală.

Oportunitate, Comunitate, Responsabilitate globală.

Curriculumul Cambridge este un curriculum agreat la nivel internațional, conceput în conformitate cu Curriculumul Național al Regatului Unit, elevii studiind o gamă largă de discipline academice și creative. Cu certificatele primite la absolvire, în jurul vârstei de 18 ani, elevii noștri vor putea să studieze atât la nivel național (universități românești), cât și la nivel internațional.

Royal School este un membru recunoscut al COBIS (Council of British International Schools), un grup de 450 de școli care aderă la standarde înalte de protecție a copiilor, predare și sprijin social/emoțional.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@royalschool.ro, vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebare sau vom oferi o zi gratuită în cadrul școlii noastre oricărui potențial elev.