Admitere

Examenele Cambridge sunt organizate în fiecare an în 3 sesiuni: martie, iunie și noiembrie. Există mai multe tipuri de examene: examene Cambridge Checkpoints primar (în Year 6), examene Cambridge Checkpoints gimnaziu (în Year 9), IGCSE (în Year 11), AS Level (în Year 12), și A level (în Year 13).

Examenele Cambridge Checkpoints primar și Cambridge Checkpoints gimnaziu pot fi susținute doar de candidații înscriși la școala noastră. Examenele IGCSE, AS și A Level sunt disponibile pentru toată lumea.

Noi, ca centru de examinare, oferim posibilitatea de a susține examenele IGCSE, AS Level și A Level și candidaților privați.

Începând cu acest an școlar oferim candidaților noștri posibilitatea de a susține examenele în luna martie, pentru a-i ajuta în procesul de înscriere la universitățile din România, având în vedere că certificatele sosesc mai repede de luna iunie.

Ne bucurăm să vă anunțăm că toți candidații privați care studiază la Wolsey Hall vor beneficia, începând cu seria de examene din martie 2023, de o reducere de 5% din taxa administrativă.

Dacă un examen Cambridge este anulat din motive care nu pot fi imputate centrului de examinări (Royal School in Transilvania) sau dacă elevul nu susține examenul, taxa administrativă nu va fi returnată. Dacă elevii înscriși la examenele Cambridge se retrag, taxele administrative vor fi reținute.

Studenții care întârzie mai mult de 15 minute la examenele Cambridge programate își pierd dreptul de a susține examenul.

 

Pentru mai multe informații sau orice întrebări despre examene, nu ezitați să ne contactați la  exam.officer@royalschool.ro