Curriculum secundar 1 Cambridge

Curriculum secundar 1 Cambridge, Anii 7-9 (vârsta: 11-14 ani, KS3)

Curriculumul secundar 1 la Royal School in Transylvania cuprinde anii 7-9 și este o combinație dintre Curriculumul Național al Angliei și Cambridge Secondary 1. Toți elevii vor studia engleza ca primă limbă, matematică și știință alături de artă și design, informatică, limbi străine moderne, geografie, istorie, muzică, educație fizică, dramă și PSHE.

 

Evaluarea la nivelul secundar inferior Evaluarea la nivelul secundar inferior (anii 7 – 9) este similară cu cea de la nivelul primar – evaluarea cumulativă este utilizată pentru a obține o imagine de ansamblu asupra unei game de competențe dintr-o serie mai largă de discipline. Scorurile obținute la evaluare sunt, de asemenea, folosite ca bază pentru diverse rapoarte. Dacă există scăderi în performanță, acest lucru este ușor de observat și comunicat părinților cât mai curând posibil. Strategiile de remediere sunt apoi puse în aplicare pentru îmbunătățirea imediată.

 

Tranziția de-a lungul nivelului secundar inferior

La sfârșitul fiecărui an universitar, toți elevii vor fi testați folosind testele Cambridge Progression la engleză, matematică și știință. Aceste teste sunt descărcate de la CAIE (Examinări Internaționale Cambridge), administrate și marcate intern. Rezultatele sunt apoi înregistrate pe site-ul web CAIE Secondary 1 și analizate extern. Rezultatele analizei evidențiază atât domenii de forță, cât și de slăbiciune și permit profesorilor, elevilor și părinților să sărbătorească succesul copilului și / sau să ofere sprijin acolo unde este necesar.

Cambridge International Examinations – Secondary 1 Checkpoint

Spre sfârșitul anului 9 toți elevii vor susține o serie de examene: limba engleză, matematică și științe. Examinările de control (checkpoint examinations) sunt concepute ca un instrument de diagnosticare individuală pentru fiecare elev. Subiectele de examen sunt primite de la Cambridge  Assessment International Examinations (CAIE); toate lucrările elevilor sunt trimise la CAIE pentru notare și evaluare. În mod normal, rezultatele examinărilor se primesc în termen de două luni după ce au fost trimise. 

Vă rugăm să rețineți că taxele de examen vor fi plătite de către fiecare familie în parte și sunt obligatorii pentru toți elevii înscriși în anul 9 la Royal School.