Politici școlare

Politici școlare

Royal School este un membru al familiei mai largi de școli internaționale britanice, iar politicile noastre reflectă cele mai bune practici din Regatul Unit, concepute pentru a se potrivi contextului nostru românesc. Luăm foarte în serios siguranța și securitatea tuturor elevilor și ne revizuim procedurile în mod regulat.

Pe această pagină aveți acces la politicile cheie care ne ghidează munca zi de zi.

Salvgardare (Ocrotirea si bunăstarea copilului)

Royal School pregătește întreg personalul conform unor proceduri pentru a proteja toți copiii și avem o echipă de trei angajați cu înaltă experiență care supraveghează politica și procedurile alături de un consilier instruit cu normă întreagă. A ne asigura că toți copiii sunt în siguranță și lipsiți de griji este o sarcină complexă, iar politica noastră este cuprinzătoare și îndeplinește cele mai înalte standarde. O copie a politicii complete de salvgardare poate fi accesată aici.
Politica de protecție a școlii  (hyperlink)

Recompense și conduită

Pentru ca elevii noștri să învețe și să își dezvolte întregul potențial, aplicăm o politică corectă și adecvată pentru a gestiona comportamentul. Avem un sistem cuprinzător pentru a recunoaște comportamentul bun și a menține părinții pe deplin informați cu privire la orice nelămurire. O copie a Politicii noastre de recompense și conduită poate fi accesată aici.
Politica privind recompensele și conduita Royal School (hyperlink)

Teme pentru acasă

Royal School crede în dezvoltarea întregului copil și în stimularea dragului de a  învăța care va dura toată viața. Tema pentru acasă poate juca un rol important în a ajuta copilul să-și îmbunătățească înțelegerea și să consolideze învățarea. Cu toate acestea, nu credem în folosirea excesivă a temelor pentru acasă, deoarece timpul în afara activității academice poate fi la fel de important. În schimb, promovăm o abordare echilibrată și sensibilă a învățării acasă.
O copie a Politicii noastre privind temele poate fi accesată aici .
Politica de teme pentru acasă (hyperlink).