The child has one intuitive aim: self development

Școala Royal School in Transylvania a primit vizita Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord la București

Școala Royal School in Transylvania a primit vizita Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord la București

Cluj-Napoca, 07.02.2019 – Royal School in Transylvania a avut onoarea și plăcerea să primească, astăzi, vizita Excelenței Sale domnul Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord la București.

Distinsul nostru oaspete a fost primit cu căldură și entuziasm de elevii și cadrele didactice. Un grup de elevi format din ambasadorii Royal School l-a primit pe Excelența Sa, alături de care au facut un tur al școlii, oprindu-se la fiecare clasă (nu au lipsit provocările deja „obișnuite” pentru fiecare oaspete de seamă, cu invitația de a trage la poarta de fotbal din hol cu un softball).

Excelența Sa Domnul Ambasador a aflat câteva „secrete” din viața școlii: ce este, de fapt, sala Aquarium, ce fac personajele îndrăgite britanice ca Winnie the Pooh, Peter Pan, Merry Poppins în școala noastră, faptul că oricând ne putem retrage în cabinetul de prim ajutor, dacă sănătatea noastră o cere, având la dispoziție permanent un cadru medical, pentru ce ne folosește o cabină telefonică din Londra în mijlocul școlii, că – dacă ne vom da pe toboganul uriaș – s-ar putea să „aterizăm” chiar în fața lui Big Ben, care la Royal School nu este în reparație și arată tot timpul ora exactă, că orele de dramă, dar și alte activități care presupun mișcare, se desfașoară de cele mai multe ori chiar în fața Parlamentului Britanic, nu foarte departe de London Eye și Tower Bridge…

Excelența Sa Domnul Ambasador Andrew Noble a inițiat discuții cu fiecare grup de vârstă în parte, aflând lucruri interesante despre elevii școlii: Royal School in Transylvania are elevi din peste 23 de țări, mulți dintre ei vorbesc patru limbi străine, iar limba engleză o stăpânesc la un nivel foarte ridicat, chiar dacă unii dintre ei au pășit pentru prima oară într-o școală acreditată Cambridge abia doar în urmă cu cinci luni.

Excelența Sa Ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord a mai aflat că a veni zilnic la Royal School nu este un „must”, dar este o plăcere, că tristețea apare doar atunci cand vine weekendul sau vacanta si copiii trebuie sa stea departe de scoala; ca orele de arta, de muzica sunt tot atat de distractive ca si orele de matematica, IT si stiinte, iar cand vine vorba de evenimentele organizate de scoala, foarte mult asteptate de elevi, intreaga comunitate Royal School se implica, precum o mare familie. In aceasta scoala, a scrie si a ilustra o carte de poezii la varsta de 11 ani se impaca excelent cu a fi foarte bun la matematica si stiinte.

Școala a fost deschisă oficial in 2015 de către Alteța Sa Regală Prințul Radu si este destinata elevilor care doresc să aibă parte de o educație în stil britanic prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transylvania este membru COBIS (Consiliului Școlilor Internaționale Britanice), este acreditată de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial și liceal, fiind înregistrată în Registrul Școlilor Internaționale din România de ARACIP. Școala oferă educație preuniversitară pentru elevi cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Liceul deschis în anul 2017 continuă și fructifică munca excelentă a echipei profesorale de la ciclul primar, oferind elevilor șansa de a studia pentru calificările Cambridge IGCSE și AS / A Level, recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și justețea lor.

În acest an școlar, Royal School in Transylvania are încă locuri disponibile pentru elevi cu vârstele între 4-7 și 11-18 ani.

Pentru mai multe informații sau pentru a beneficia de o zi GRATUITĂ la Royal School pentru copilul Dumneavoastră, contactați-ne pe adresa contact@royalschool.ro, vizitați www.royalschool.ro sau sunați-ne la telefon +40 770 103 108.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *