Presa

De-a lungul anilor, de la inaugurare și până în prezent, școala noastră, una din cele mai recente școli private din Cluj, s-a extins și modernizat permanent. Dacă la deschidere erau ocupate doar câteva săli de clasă de la parter, în jur de 1000 mp., pas cu pas, odată cu trecerea anilor, s-a ocupat și primul etaj, oferind copiilor un laborator de științe modern, o sală de artă și creație unde copiii își pot da frâu liber imaginației și un laborator IT dotat cu computere moderne care îi ajută pe copii să învețe din tainele calculatoarelor, biblioteca, în total peste 1500 mp.

Elevii de la Royal School le-au mulţumit medicilor care luptă împotriva coronavirusului

La 5 ani de la deschidere, școala noastră se extinde și în clădirea alăturată, cu mai multe săli de clasă destinate acomodării unei categorii de vârstă mai fragedă, insumand 500 mp. Acest pas a fost gândit pentru a-i face pe micuții noștri elevi să se simtă cât mai confortabil în timpul petrecut în școală.
Venind în întâmpinarea necesităților părinților clujeni, din anul școlar 2020 – 2021 vom înființa și o grupă de grădiniță, destinată copiilor cu vârste între 3 – 4 ani.
Se pornesc clase separate pentru clasa pregătitoare (Reception) și clasa întâi (Year 1) datorită numărului mare de solicitări primite, iar liceul primește noi suprafețe, beneficiind de facilități și mai multe. Deci, dezvoltări interesante, pentru viitorul copiilor înscriși la școala noastră!

Royal School una din cele mai recente școli private din Cluj.

Vezi mai multe în secțiunea „De ce RS”