Suntem aici să vă răspundem la întrebări

Orice informație doriți să aflați, fie că este vorba despre înscrieri, întrebări legate de contract, sau pur și simplu vreți să programați un tur al școlii. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați.

Contactați-ne telefonic

Aspecte generale

+40 770 103 108

Email Us

Contactați-ne via e-mail

contact@royalschool.ro

Grădinița

Fie că sunteți interesați de înscriere, aveți întrebări despre programele noastre, sau doriți doar să aflați mai multe despre noi, echipa noastră vă stă la dispoziție. Contactați-ne azi și haideți să pornim împreună într-o călătorie de explorare și cunoastere!

Contactați-ne telefonic

Aspecte legate de grădiniță

+40 770 102 854

Contactați-ne via email

Aspecte legate de grădiniță

contact@royalschool.ro

Departamentul de contabilitate

Echipa noastră de la departamentul contabilitate este gata să vă ofere orice informație de care aveți nevoie. Așteptăm cu interes întrebările dvs. și ne luăm angajamentul să vă ajutăm la fiecare pas.

Call Us

Departamentul de contabilitate

+40 770 103 598

Email Us

Întrebări legate de partea de contabilitate.

accountant@royalschool.ro

Lăsați-ne aici mesajul dvs

  An Address for Better
  Education!

  Indiferent de întrebare, educația este răspunsul

  Royal School in Transylvania
  44-46 Henri Barbusse
  400616 Cluj Napoca
  Cluj, Romania.

  Simple Marker

  Haideți să descoperim mai multe împreună

  • Royal School face parte din ansamblul Școlilor Internaționale Britanice, modelându-și politicile după cele mai inovatoare și eficiente practici din Regatul Unit. Acestea sunt adaptate nevoilor specifice și contextului cultural românesc.

  • Experiența de a vă muta la o școală nouă poate fi una dificilă, motiv pentru care, procesul de admitere la Royal School a fost conceput pentru a vă veni în ajutor și a vă informa atât pe dumneavoastră, cât și întreaga familie.

  • Suntem mândri să urmăm Curriculumul Internațional Cambridge, o abordare modernă în ceea ce privește predarea și învățarea, concepută pentru a ajuta copiii să se dezvolte, îndreptându-le pașii spre succes.