The child has one intuitive aim: self development

Şcoala Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi, o piatră de hotar în existenţa sa

Şcoala Royal School in Transilvania a atins cifra de 100 elevi, o piatră de hotar în existenţa sa

Şcoala Royal School in Transilvania sărbătoreşte, după această săptămână, înscrierea a peste 100 de elevi pentru prima dată de când a fost înfiinţată în anul 2015. Şcoala a fost deschisă oficial de către Alteţa Sa Regală, prinţul Radu, destinat elevilor care doresc să aibă parte de o educaţie în stil britanic prin curriculumul Cambridge. Royal School in Transilvania este membru COBIS (Consiliului Şcolilor Internaţionale Britanice) şi acreditat atât de Cambridge Assessment International Education pentru nivelul primar, gimnazial şi liceal, cât şi înregistrat în Registrul Şcolilor Internaţionale din România de ARACIP. Şcoala oferă educaţie preuniversitară pentru vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.

“Aceasta este o piatră de hotar importantă pentru Royal School in Transilvania şi suntem încântaţi că atât de mulţi părinţi ne-au încredinţat educaţia copiilor lor”, a declarat Brendan Clarke-Smith, directorul şcolii. “Deşi liceul l-am deschis oficial abia anul trecut şcolar, pentru a continua şi fructifica munca excelentă a echipei noastre de la ciclul primar, suntem încântaţi să oferim elevilor şansa de a studia pentru calificările lor Cambridge IGCSE şi AS / A Level“.

Preşedintele Fundaţiei School For Europe şi preşedintele Consiliului Guvernatorilor al Royal School in Transilvania, doamna Erika Hristea, a adăugat: “Această cifră reprezintă reputaţia crescândă a şcolii în cadrul comunităţii noastre şi subliniază, de asemenea, valoarea oferită prin dimensiunea mică a claselor, cadre didactice dedicate şi a educaţiei diferenţiate oferite, concentrându-ne pe nevoile reale ale fiecărui elev. Sistemul educaţional britanic şi calificările Cambridge pe care le oferim sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea şi justeţea lor şi suntem încântaţi să putem oferi acest standard în mod exclusiv în regiune. Suntem hotărâţi să continuăm dezvoltarea sănătoasă a şcolii, păstrând în acelaşi timp atmosfera apropiată şi foarte prietenoasă, fericită pe care o simţim cu toţii când păşim în acest mediu, ajutând elevii să se bucure de timpul lor aici “.

Royal School in Transilvania are încă locuri disponibile pentru acest an şcolar pentru elevi cu vârstele între 4-7 şi 11-18 ani. Pentru mai multe informaţii sau pentru a beneficia de o zi GRATUITĂ a copilul dvs. la Royal School, contactaţi:

email: contact@royalschool.ro,

vizitaţi: www.royalschool.ro

sau sunaţi la telefon: +40 770 103 108.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *