Venirea la şcoală

Venirea la şcoală- a împărți mașina cu cineva sau transportul public CTP?

 

Sunt mai multe variante de transport către școală. Mersul pe jos, transportul public, mașinile personale, taxiul și bineînțeles bicicleta sau tricicleta. Avem însă vești bune:

Elevii RS pot beneficia de transport gratuit pe una dintre liniile CTP (la alegere). Momentan organizăm o listă cu numele celor care folosesc transportul în comun pentru a veni la şcoală. Dacă doriţi să beneficiaţi de această gratuitate, vă rugăm să ne trimiteţi un email la contact@royalschool.ro sau să înscrieţi numele copilului dumneavoastră pe lista disponibilă la biroul de recepţie al şcolii. Sperăm ca această facilitate să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

Mai există însă o variantă pe care o încurajăm – sistemul de Ride Sharing (a împărți mașina cu cineva). Poate că unul dintre elevii RS este vecinul dumneavoastră sau poate locuiește în același cartier? De ce să nu-l luați cu dumneavoastră în mașină? Folosirea în comun a mașinii reduce numărul de mașini din trafic, ceea ce duce la scăderea indicelui de poluare din aer și la descongestionarea traficului. Dacă doriți să folosiți această modalitate de a veni la școală, vă rugăm să ne anunțați printr-un mail la contact@royalschool.ro, iar noi vom facilita discuțiile între părinții interesați.