Regulile parcării

Dragi părinți,

Știm cât de incomod și frustrant poate fi uneori să opriți pe banda de biciclete. Pentru a evita ambuteiajul care se produce în fața școlii noastre la ora de sosire și plecare a elevilor, și pentru a evita amendarea părinților de către Poliția Locală, am convenit cu CBC să ne ajute și să ne sprijine în implementarea unei noi proceduri. Suntem încrezători că acest nou regulament va ușura lucrurile pentru toată lumea și asta vă va economisi mult mp și presiune.

Predare – 8:10 – 8:35

Dimineața, la sosire, barierele vor fi deschise începând cu ora 8:10 până la 8:35. Dacă copilul dumneavoastră învață în Key Stage 2, 3, 4 sau 5, vă rugăm să intrați în parcare și să permiteți copiilor să coboare din mașină unde va fi instalat semnul Kiss and Drop. Trei membri ai personalului Royal School vor fi întotdeauna acolo pentru a vă ajuta în acest sens. De îndată ce copilul/copiii dumneavoastră coboară din mașină, urmați săgețile din imaginea de mai jos și ieșiți din parcare.

Dacă copilul dumneavoastră învață la Grădiniță, Reception sau KS1 și aveți nevoie de mai mult timp dimineața pentru a-l ajuta să se pregătească, vă rugăm să folosiți locurile de parcare etichetate Royal School. Dacă parcați mașina într-un alt loc de parcare pentru câteva minute, vă rugăm să lăsați numărul de telefon.

Plecarea elevilor va fi eșalonată între orele 15:45 și 16:10 de luni până joi, și între 14:45 și 15:10 vineri:

Grădiniță, Reception și Key Stage 1

La plecare aveți două opțiuni:

Dacă vă preluați copilul înainte de ora 15:45, contactați-ne pentru a primi un card care vă dă acces la locurile noastre de parcare.

Dacă vă preluați copilul între orele 15:45 și 16:05 de luni până joi, și între 14:45 și 15:10 vineri, barierele vor fi deschise. Se aplică aceleași reguli ca și dimineața: vă rugăm să folosiți locurile de parcare echetate Royal School. Dacă parcați mașina într-un alt loc de parcare pentru câteva minute, vă rugăm să lăsați numărul de telefon.

Key Stage 2 – va pleca între orele 15:50 și 16:00 de luni până joi, și între 14:50 și 15:00 vineri

Key Stage 3, 4 și 5 – între orele 16:00 și 16:10 de luni până joi, și între 15:00 și 15:10 vineri

Vă rugăm să vedeți imaginea de mai jos:

●Toate cardurile de acces vor fi dezacvate începând de luni, 12 septembrie.

● Barierele vor fi deschise dimineața, între orele 8:10 și 8:35, iar după-amiaza, între orele 15:45 și 16:10 de luni până joi, și între 14:45 și 15:10 vineri. În afara acestor ore, parcarea poate fi folosită doar dacă aveți o programare prealabilă cu personalul școlii.

● Dacă aveți nevoie de o întâlnire urgentă dimineața cu unul dintre membrii personalului nostru și copilul dumneavoastră învață în Key Stage 2, 3, 4 sau 5, încercați să ajungeți la școală la 8:30 – 8:35.

● Dacă aveți o programare în mpul zilei de școală, vă rugăm să sunați la Recepție pentru a vă deschide bariera.

● Dacă parcați pe un alt loc de parcare, vă rugăm să lăsați numărul dumneavoastră de telefon. În cazul în care nu lăsați numărul de telefon, se va aplica regulamentul CBC, ceea ce înseamnă că roțile mașinii pot fi blocate și că puteți fi amendat.

Opțiune suplimentară disponibilă pentru toată lumea

Vis-a-vis de CBC 3, clădirea grădiniței noastre, există un loc de parcare public. Costul este de 2 RON/ora și poate fi folosit oricand. Pentru a accesa locul de parcare, vă rugăm să instalați aplicația YeParking pe dispozivul dvs. mobil.