Testimonialele Profesorilor

Viața la Royal School este construită în jurul relațiilor pe care le ai cu elevii, părinții și colegii tăi. Datorită dimensiunii școlii, m-am trezit foarte repede într-o echipă extraordinară și acest lucru se datorează și zonei Transilvaniei, a excelentului oraș Cluj-Napoca, că primirea și experiența mea au fost atât de prietenoase și calde.

Școala este o comunitate cu elevi care sunt plini de bucurie de a învăța și de o dorință profundă de a avea succes în viața lor.

Clujul însuși este un oraș cu adevărat cosmopolit, un mini-Budapesta construit în stil austro-ungar care găzduiește 400.000 de oameni. Toate facilitățile pe care mi le-aș putea imagina din orice experiență europeană modernă pot fi găsite aici, încadrat în jurul dealurilor uimitoare ale Transilvaniei care înconjoară orașul din toate părțile. Clujul este o bijuterie.

În cele din urmă, aș fi neglijent dacă nu aș menționa calitatea cazării care mi s-a oferit ca parte a contractului meu. Un apartament nou-nouț, bine amenajat, pe 2 nivele, în apropriea școlii!

Am trăit în numeroase țări și am predat într-o varietate de școli, dar Cluj-Napoca și Royal School au devenit casa mea foarte repede.

 

Director Liceu D.ul Joseph Malcolm Berwick

Am ales să fac parte din Royal School in Transylvania pentru că sunt interesată să promovez un alt fel de clasă, un alt fel de abordare educațională.

Cred că elevii pot fi participanții principali în cadrul clasei, cei care descoperă cunoașterea, în timp ce profesorii își canalizează eforturile în direcția potrivită. Vreau ca elevii să se simtă puternici și să aibă control asupra noilor informațiilor acumulate. Vreau ca ei să își consolideze propriul caracter și să își diversifice personalitatea.

Când un elev este încrezător în forțele proprii, el sau ea poate să se ridice și să își exprime părerea într-un mod simțit, dar determinat, însoțit de fapte reale. De acest lucru are nevoie societatea și noi, ca profesori, trebuie să ne ajutăm elevii să construiască toate acestea.

Mery Blaga, Profesor (clasele a cincea și a șasea); Responsabil elevi cu nevoi speciale și dezvoltare personală

Ce iubesc cel mai mult la Royal School este faptul că îi văd pe copii zâmbind atunci când pleacă acasă, spunând «Astăzi a fost o zi grozavă!» sau «Iubesc școala aceasta!», lucruri pe care nu sunt obligați să le spună. Copiii nu mint cu privire la aceste lucruri, ori te plac, ori nu.

Cătălina Anastasescu, Profesor pentru clasele 5-6; Artele spectacolului

Am ales să fac parte din Comunitatea Royal School in Transylvania deoarece întotdeauna mi-a plăcut să interacționez cu elevii, să-i ajut să înțeleagă  concepte noi și să dobândească noi abilități. Am simțit că această scoală promovează un mediu adecvat pentru dezvoltarea studenților și profesorilor deopotrivă. La fel ca mulți alți profesori, am fost puternic influențat de profesorii de biologie din trecut – doresc să amintesc de domnul Octavian Craioveanu și domnul Ursu Tudor – eu la rândul meu, nu fac altceva decât să onorez munca lor deosebită cu fiecare elev pe care-l pregătesc.

Sergiu Darjan – Profesor de științe si biologie

Ajutând elevii să simtă că opinia lor contează și face diferența, este unul din lucrurile care mi-au plăcut la Royal School. Pentru a fi parte integrantă  în dezvoltarea copiilor este foarte important să-i ascultăm. Elevii invață să lucreze din greu pentru ceea ce vor să  atingă , dar această  școală  face acest lucru astfel încât niciun elev să nu se simtă plictisit sau forțat să facă nimic. Locul acesta minunat este, de asemenea, o oportunitate pentru profesori de a fi mai creativi, astfel încât lecțiile lor să captiveze atenția elevilor să dea tot ce e mai bun din ei și să-i ajute să câștige încrederea în propria persoană.

Denisa Maier – Asistent profesor si profesor de istorie

Royal School in Transylvania reprezintă o oportunitate pentru fiecare profesor de a-și maximiza potențialul și de a-și urmări elevii în creștere. Motivul pentru care am ales Royal school este bucuria de a vedea fiecare copil cum dezvoltă noi abilități și cum își construiește viața pe cunoaștere și pe munca grea; școala este, de asemenea, un loc perfect pentru ca tinerii să înțeleagă că vocile lor contează și sunt ascultate. Este într-adevăr uimitor să vedem profesorii inspirați care doresc să facă diferența în educație și să aibă un loc în inimile studenților lor.

Iulia Ciogescu – Profesor de limba spaniolă si limba română