Profesori

Royal School se angajează să protejeze și să promoveze bunăstarea copiilor și tinerilor și așteaptă ca toți angajații și voluntarii să împărtășească acest angajament.

Angajarea/Colaborarea este supusă cererii de referințe și unor verificări atât din țara de origine (in cazul Marii Britanii-DBS, in cazul Romaniei Cazier judiciar si Adeverinta de Integritate), cât și din țara unde a avut ultimul loc de munca persoana.

Royal School acceptă aplicații din partea profesorilor bine pregătiți și entuziaști, pe toată perioada anului academic. Comunitatea noastră încurajează pozitiv aplicațiile din partea cetățenilor români care sunt interesați să lucreze în cadrul unui mediu englez, într-o școală internațională. Toți aplicanții/candidații trebuie să aibă experiență dovedită (printr-un act). Acum, Royal School este interesată în a atrage profesori pentru ciclul primar, pentru a putea acoperi totalul elevilor care studiază la noi. Căutăm să angajăm profesori pentru subiecte secundare din curriculă în următorul an universitar.

Profesorii doritori care vor să asiste, privind responsabilitățile generale, copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 9 ani, clasele I și a II-a, pot aplica acum prin intermediul formularului de mai jos. Există un interes ridicat față de predarea la Royal School, cea mai nouă școală internațională din regiune, așa că aplicați cât de curând. Chiar acum dacă se poate. Succes!

Royal School in Transylvania este mereu interesată de cadrele didactice calificate, cu experiență și entuziasm, care doresc să lucreze în România. Dacă doriți să locuiți și să lucrați în Cluj-Napoca, contactați-l pe directorul Royal School la adresa contact@royalschool.ro.

Sunteți interesat(ă) să vă alăturați echipei Royal School? Contactați-ne și trimiteți-vă CV-ul Europass cu detalii legate de aptitudinile și ariile de predare, trei referințe (inclusiv cel mai recent loc de muncă), cazierul și o poză color recentă. Vă vom cere apoi să completați un chestionar online care să vină în sprijinul aplicării dumneavoastră. Suntem interesați de cadrele didactice calificate în privința Curriculumului Național, dar primim cereri și de la cadrele didactice române sau internaționale cu suficiente calificări. Trebuie, însă, să fiți un cunoscător foarte bun al limbii engleze. Dacă sunteți un cadru didactic care predă la Nivelurile 1-2 și căutați un loc nou de muncă, contactați-ne. Intenționăm, de asemenea, să desemnăm o serie nouă de cadre didactice pentru deschiderea părții liceale în Septembrie 2016, în special care să predea în anii intermediari la mai multe materii și să ofere primele noastre opțiuni IGCSE.

Suntem pregătiți să intervievăm și să desemnăm candidații corespunzători pe toată perioada anului academic. Căutăm cadre didactice aventuroase și dedicate care să se alăture școlii noastre în inima orașului din România care se dezvoltă cel mai rapid. Suntem în mod deosebit dornici de a vorbi cu:

 • Persoane sârguincioase și determinate, care demonstrează multă inițiativă și vor ajuta școala să devina cea mai bună din România.
 • Persoane care să dezvolte zona de responsabilitate în cadrul școlii.
 • Persoane cu simțul umorului care știu să lucreze în echipă.

Aplică aici sau trimite cererea ta la contact@royalschool.ro

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your phone number (required)

  The job position you are interested in (required)

  Your Message

  Attach your Europass CV (required)