UBB Internship

Îți dorești să devii profesor? Vrei să lucrezi într-un sistem academic modern și performant?

 

 

Royal School in Transylvania

organizează al doilea stagiu de pregătire în domeniul educației,

destinat studenților Universității Babeș-Bolyai.

 

 

Programul este elaborat pentru un număr de 6 voluntari, începând cu luna Aprilie 2018 și se adresează tuturor studenților din anul III de studii sau din anul I și II de masterat, care sunt interesați să își perfecționeze cunoștințele despre pedagogie și să lucreze într-un sistem academic internațional.

 

Candidații sunt invitați să participe la activitățile desfășurate de Royal School conform orarului școlii, timp de o jumătate de trimestru (6 săptămâni), având ca opțiuni programul de dimineață sau cel de după-amiază (4 ore/zi). Rolul lor va fi de a sprijini activitățile organizate de profesorii școlii, beneficiind de inițierea într-un program educațional european modern. Cei mai buni dintre participanţi vor avea şansa unei oferte de serviciu în cadrul Royal School.

 

Suntem ȋncântaţi să menţionăm că după primele stagii de pregătire organizate pe parcursul anului școlar 2015-2016 și 2016-2017, dintr-un număr de 19 studenţi selectaţi pentru a beneficia de acest program, 5 participanţi au devenit colaboratori permanenţi ai instituţiei noastre: un profesor învățământ primar, un profesor de ştiinţe, un profesor de Limba Romană și doi profesori asistenți pentru clasele primare.

 

Noul stagiu se adresează următoarelor specializări: învățători (PIPP) și profesori de limbi străine. Candidatul ideal trebuie să fie capabil să comunice ȋn limba engleză cel putin la nivel B2 (conform Common European Framework).

 

Perioada de înscriere în acest program va începe în data de 15 martie și se va încheia în data de 26 martie, iar internship-ul este stabilit in luna aprilie, timp de 6 saptamani.

Formularul de înscriere poate fi accesat la  https://royalschool.ro/ubb. Candidații vor atașa un CV și o scrisoare de intenție.

Interviurile se vor desfășura în clădirea Royal School in Transylvania, strada Henry Barbusse, nr. 44-46, conform unui orar care va fi comunicat via e-mail.

 

Vă așteptăm cu interes.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Studies

  Current Faculty

  Personal Statement (Max. 4000 words)

  Subject area of interest:

  CV